Bienvenido a la sección especializada en Podologia

On el nostre equip de podòlegs altament capacitats, es dedicarà a oferir serveis per la cura integral per els vostres peus.

Proporcionem tractaments personalitzats i atenció experta per mantenir la salut al nivell més òptim. Agenda tu visita.

Nuestros servicios

Exploració i diagnòstic precís

Iniciarem cada sessió realitzant una exhaustiva exploració dels seus peus, identificant qualsevol irregularitat o condició que requereixi d’atenció. Alhora, de forma preventiva, ens assegurarem d’abordar problemes potencials que puguin esdevenir patologies futures.

Tractaments personalitzats

Cada client és únic, i per això, personalitzarem els nostres tractaments per satisfer les seves necessitats específiques. Ja sigui de problemes com callositats, dureses, ungles encarnades, fongs o qualsevol altra afecció podològica, desenvolupem un pla de tractament adaptat a tu.

Quiropòdia i Eliminació de Callositats

Els nostres serveis de quiropòdia es centren en l’alleujament de la pressió i l’eliminació segura de callositats i dureses, proporcionant alleugeriment immediat i promovent una marxa còmoda i saludable.

Tractament d’ungles

Des del tractament d’ungles encarnades fins a la correcció de deformitats, el nostre equip compta amb l’experiència necessària per abordar una àmplia gamma de problemes relacionats amb les ungles, assegurant-ne la salut i l’aparença estètica.

Estudi de la Trepitjada i Plantilles Personalitzades

Analitzem la teva petjada per identificar possibles problemes biomecànics per sol·licitar plantilles ortopèdiques personalitzades que corregeixen i prevenen molèsties, promovent una distribució adequada del pes i millorant la teva postura.

Consells de Cura Preventiva

A més de tractar les condicions existents, ens esforcem per educar-te sobre pràctiques de cura preventiva. Oferim orientació sobre el calçat adequat, exercicis per enfortir els peus i hàbits que mantindran la salut dels teus peus a llarg termini.

Agendar Cita

Pol German

¿Qué dicen nuestros pacientes?

Las voces de nuestros pacientes hablan por nosotros.

Diapositiva 1

He anat de visita amb el podòleg Pol German, un gran professional que m’està ajudant amb els seus consells i tractaments per a problemes derivats de l’artrosi als genolls. En general, el centre és molt acollidor i el tracte és súper amable. El recomano al 100%.

Lourdes Lopez Uceda
Diapositiva 1

Vaig anar pel podòleg Pol German i em va ajudar amb el meu problema d’ungla encarnada. Molt professional i atent. Centre molt acollidor i atenció magnífica.

Andrea Vidal Rodriguez
Diapositiva 1

Avui he fet visita amb el podòleg Pol German. Feia temps que buscava un lloc de confiança on em sentis comode i m’ha semblat el lloc ideal. Molt familiar, agradable i sobre tot molt professional.

Rut Figueras Espinosa
Diapositiva 1

Avui m’ha visitat el Podòleg. En Pol és súper professional, feia temps que tenia un problema al dit del peu i avui m’ha fet el diagnòstic i la solució. Mil gràcies.

Yolanda Garcia Mendoza
flecha anterior
siguiente flecha

Respondemos a sus preguntas frecuentes

Es recomana buscar atenció podològica davant de qualsevol molèstia persistent als peus, ungles encarnades, callositats, problemes de la pell, dolors en caminar o qualsevol alteració a l'estructura del peu.

L'estudi biomecànic avalua la marxa, trepitjada i estructura del peu per detectar problemes posturals o de marxa. Es recomana quan hi ha dolors crònics, lesions recurrents o per millorar el rendiment esportiu.

Sí, amb base a l'estudi biomecànic, s'elaboren plantilles ortopèdiques personalitzades per corregir alteracions biomecàniques i proporcionar suport i alleugeriment en diferents patologies del peu.

La cura preventiva dels peus és crucial per evitar lesions, millorar la salut del peu i prevenir complicacions en pacients diabètics o altres afeccions cròniques. A més, promou una millor qualitat de vida en general.

Ir al contenido