Benvingut a la secció especialitzada en Certificats mèdics

On oferim serveis dissenyats per donar suport a diferents aspectes de la teva vida, des de l’obtenció de permisos fins a la gestió de responsabilitats empresarials.

El nostre equip de professionals mèdics altament capacitats es compromet a proporcionar avaluacions precises i fiables per assegurar el teu benestar i el dels que t’envolten. Agenda la teva visita.

Els nostres serveis

Reconeixements mèdics per a permisos de conduir

Facilitem el procés d’obtenció o renovació de la teva llicència de conduir mitjançant avaluacions mèdiques exhaustives. Verifiquem la teva capacitat visual, auditiva i el teu estat de salut general per garantir que compleixes els requisits necessaris per manejar de manera segura a la carretera.

Reconeixements per a Portadors d’Armes

Per a aquells que busquen obtenir o renovar llicències per portar armes de foc, proporcionem avaluacions mèdiques especialitzades. Garantim que esteu en condicions físiques i mentals adequades per manejar responsabilitats relacionades amb l’ús segur d’armes de foc.

Reconeixements per a propietaris de gossos perillosos

Complim amb els requisits legals i de seguretat per a la tinença de gossos considerats perillosos.

Reconeixements mèdics per a empreses

Col·laborem amb empreses preocupades per la salut i seguretat del seu personal. Oferim reconeixements mèdics laborals adaptats a les necessitats específiques de la indústria, garantint que els empleats estiguin en condicions òptimes per exercir les seves funcions.

Avaluacions per a assegurances i certificats mèdics

Si requereixes un reconeixement mèdic per a l’obtenció d’assegurances o certificats específics, el nostre equip s’encarrega de fer les avaluacions necessàries i proporcionar la documentació requerida per agilitzar el procés.

Reconeixements per a Activitats Esportives i d’Aventura

Per a aquells que participen en activitats esportives o d’aventura, realitzem avaluacions mèdiques especialitzades per garantir que esteu en condicions físiques adequades per gaudir d’aquestes experiències de manera segura.

Reconeixements mèdics per a certificats professionals

Donem suport a professionals que necessiten certificacions mèdiques per a les seves pràctiques laborals. Ja sigui en l’àmbit de la salut, l’educació o qualsevol altra professió, les nostres avaluacions garanteixen que compleixis els requisits necessaris.

Agendar Cita

Vens per Mútua? Fes la teva reserva per WhatsApp.

Professional de salut Eutimia

Què diuen els nostres pacients

Les veus dels nostres pacients parlen per nosaltres.

Slide 1

Fa uns mesos que vaig amb la Judith i la veritat és que he tornat a confiar en la teràpia. Havia tingut molts psicòlegs altres anys i no havia encaixat… El que més m’agrada de la teràpia amb la Judith és que fem exercicis (dibuixar, esquemes, explicacions…) en tots els temes que em resulten difícils i m’ajuda a veure-ho tot més clar :). És un cel de persona, molt entregada i super amable ❤️‍. Segueixo progressant a poc a poc a les sessions 🙂

Anna Sánchez Prieto
Slide 1

La Laura, la meva psicòloga, em va conquistar a la primera sessió. Va tenir el do de transmetre’m tot el que necessitava en aquell moment, perquè em fes connectar. Tot això a través de la pantalla. Vaig acabar la sessió volent abraçar-la. Després de diverses sessions, la Laura s’ha convertit per a mi és una persona plena de llum, que em transmet molta pau, tranquil·litat i equilibri. D’aquesta manera, em sento més segura i amb més benestar. Sento la Laura com una amiga i m’encantaria poder tenir-la a prop.

Virginia toral sierra
Slide 1

Feia temps que volia anar a un nutricionista i la Claudia és just el tipus de professional que buscava. Hem pogut abarcar tot tipus de temes diferents, tant els de més coneixement bàsic com els més emocionals. Estic segura que el procés serà molt positiu!

Aina Ros
Slide 1

He anat de visita amb el podòleg Pol Germán un gran professional que m’està ajudant amb els seus consells i tractaments de problemes derivats de l’artrosi als genolls. En general, el centre molt acollidor i un tracte súper amable. Ho recomano al 100%

Lourdes Lopez Uceda
previous arrow
next arrow

Responem les vostres preguntes freqüents

Els requisits varien segons el tipus de certificat que necessitis. En general, se sol requerir una avaluació mèdica que pot incloure exàmens físics, proves específiques o qüestionaris.

Sí, recomanem sol·licitar cita prèvia per a l'emissió de certificats mèdics. Pots fer-ho a través de la nostra pàgina web o trucant a la nostra clínica.

La durada varia segons el tipus de certificat i els procediments necessaris. En general, s'intenta proporcionar el certificat en el menor temps possible, garantint-ne la precisió i complint els requisits legals.

Sí, oferim certificats mèdics amb adaptacions o especificacions especials per a persones amb necessitats particulars, garantint la seva inclusió i accés a activitats específiques.

Skip to content