Benvingut a la secció especialitzada en Psicologia

On ens dediquem a oferir suport emocional, orientació i eines per enfortir el teu benestar mental i emocional.

Els nostres psicòlegs, altament qualificats, estan compromesos a ajudar-te a enfrontar els desafiaments de la vida i assolir el teu màxim potencial. Agenda la teva visita.

Els nostres serveis

Teràpia Individual

Oferim sessions de teràpia individual per abordar una àmplia gamma de preocupacions emocionals i mentals. Ja sigui que t’enfrontis a ansietat, depressió, estrès o simplement busques autoexploració i creixement personal, els nostres psicòlegs et brindaran un espai de suport i reflexió.

Teràpia de Família

Per a aquelles relacions que enfronten desafiaments, oferim teràpia familiar. Abordem conflictes, millorem la comunicació i enfortim els llaços familiars, promovent relacions saludables i duradores.

Gestió de l’Estrès

La vida moderna pot ser aclaparadora. Els nostres psicòlegs t’ajudaran a desenvolupar estratègies efectives per gestionar l’estrès, millorar la resiliència i trobar un equilibri saludable a la teva vida quotidiana.

Suport a Crisi

Som aquí per proporcionar suport en moments de crisi emocional. El nostre equip està entrenat per manejar situacions difícils, oferint un espai segur i comprensiu quan més ho necessites.

Desenvolupament Personal

Treballem amb tu per identificar i assolir les teves metes personals. Ja sigui que busqueu millorar l’autoestima, desenvolupar habilitats d’afrontament o explorar la vostra identitat, els nostres psicòlegs us guiaran en el vostre viatge d’autodescobriment.

Maneig de Traumes

Si has experimentat traumes passats, els nostres psicòlegs estan capacitats per ajudar-te a superar-los. Utilitzem enfocaments terapèutics especialitzats per promoure la curació i la resiliència.

Estudis neuropsicológics i de personalitat

Oferim avaluacions psicològiques per comprendre millor les teves necessitats i dissenyar un pla de tractament adaptat. Aquestes avaluacions comprenen des de proves de personalitat fins a avaluacions d’habilitats cognitives.

Agendar Cita

Vens per Mútua? Fes la teva reserva per WhatsApp.

Judith Reina

Què diuen els nostres pacients

Les veus dels nostres pacients parlen per nosaltres.

Slide 1

Fa uns mesos que vaig amb la Judith i la veritat és que he tornat a confiar en la teràpia. Havia tingut molts psicòlegs altres anys i no havia encaixat… El que més m’agrada de la teràpia amb la Judith és que fem exercicis (dibuixar, esquemes, explicacions…) en tots els temes que em resulten difícils i m’ajuda a veure-ho tot més clar :). És un cel de persona, molt entregada i super amable ❤️‍. Segueixo progressant a poc a poc a les sessions 🙂

Anna Sánchez Prieto
Slide 1

En els moments més durs, per mi ha estat d’un gran suport per poder afrontar el dia a dia. Gràcies Judith!

Viviana Bueno
Slide 1

Moltes gràcies, Judith. Ets una gran professional, es nota la teva implicació i dedicació en el tracte amb els teus pacients. Almenys, l’experiència amb el meu fill ha estat molt positiva; va entrar dubtós i va sortir molt content. Moltes gràcies!!!

Valle Aguilar Diaz
Slide 1

He estat en teràpia amb la Judith durant gairebé un any i va ser d’una gran ajuda per a mi. Em vaig sentir molt còmoda amb ella i és molt professional.

Eloisa Prieto Haase
Slide 1

He estat en teràpia amb la Judith durant gairebé un any i va ser d’una gran ajuda per a mi. Em vaig sentir molt còmoda amb ella i és molt professional.

Laia Matas Turon
Slide 1

Porto dos mesos en teràpia amb la Judith, una psicòloga que m’està ajudant molt en aquest procés que és lent, amb ansietat i depressió, però poc a poc estic veient resultats. Estic contenta amb ella; és un encant com a professional i com a persona. Recomano a tothom fer teràpia, et fa sentir còmoda des de la primera sessió. Gràcies, Judith.

Yolanda C.
Slide 1

Excel·lent la meva experiència amb la Judith. Una gran professional que m’ha ajudat (i continua ajudant-me) a enfrontar els meus problemes amb gran dedicació.

Mariam Jabroun
previous arrow
next arrow

Responem les vostres preguntes freqüents

Oferim diverses modalitats terapèutiques, des de teràpia cognitivoconductual fins a enfocaments de teràpia humanista. Un professional avaluarà les vostres necessitats i preferències per recomanar l'enfocament més apropiat.

La quantitat de sessions varia segons l'individu i la naturalesa dels desafiaments. Alguns veuen millores significatives en unes poques sessions, mentre que altres poden requerir un enfocament més perllongat per assolir els seus objectius.

Sí, la confidencialitat és una prioritat. Tot allò compartit en sessió es manté estrictament confidencial, llevat que hi hagi risc de dany per a un mateix o per a altres, i en aquest cas se seguiran els protocols professionals.

L'efectivitat de la teràpia es pot mesurar per diferents factors, com ara la reducció dels símptomes, la millora en les habilitats d'afrontament i l'assoliment d'objectius acordats entre el pacient i el terapeuta. Avaluaràs amb el teu terapeuta el progrés i els canvis observats durant el procés terapèutic.

Skip to content