Benvingut a la secció especialitzada en Podologia

On el nostre equip de podòlegs altament capacitats, es dedicarà a oferir serveis per la cura integral per els vostres peus.

Proporcionem tractaments personalitzats i atenció experta per mantenir la salut al nivell més òptim. Agenda la teva visita.

Els nostres serveis

Exploració i diagnòstic precís

Iniciarem cada sessió realitzant una exhaustiva exploració dels seus peus, identificant qualsevol irregularitat o condició que requereixi d’atenció. Alhora, de forma preventiva, ens assegurarem d’abordar problemes potencials que puguin esdevenir patologies futures.

Tractaments personalitzats

Cada client és únic, i per això, personalitzarem els nostres tractaments per satisfer les seves necessitats específiques. Ja sigui de problemes com callositats, dureses, ungles encarnades, fongs o qualsevol altra afecció podològica, desenvolupem un pla de tractament adaptat a tu.

Quiropòdia i Eliminació de Callositats

Els nostres serveis de quiropòdia es centren en l’alleujament de la pressió i l’eliminació segura de callositats i dureses, proporcionant alleugeriment immediat i promovent una marxa còmoda i saludable.

Tractament d’ungles

Des del tractament d’ungles encarnades fins a la correcció de deformitats, el nostre equip compta amb l’experiència necessària per abordar una àmplia gamma de problemes relacionats amb les ungles, assegurant-ne la salut i l’aparença estètica.

Estudi de la Trepitjada i Plantilles Personalitzades

Analitzem la teva petjada per identificar possibles problemes biomecànics per sol·licitar plantilles ortopèdiques personalitzades que corregeixen i prevenen molèsties, promovent una distribució adequada del pes i millorant la teva postura.

Consells de Cura Preventiva

A més de tractar les condicions existents, ens esforcem per educar-te sobre pràctiques de cura preventiva. Oferim orientació sobre el calçat adequat, exercicis per enfortir els peus i hàbits que mantindran la salut dels teus peus a llarg termini.

Agendar Cita

Pol German

Què diuen els nostres pacients

Les veus dels nostres pacients parlen per nosaltres.

Slide 1

He anat de visita amb el podòleg Pol German, un gran professional que m’està ajudant amb els seus consells i tractaments per a problemes derivats de l’artrosi als genolls. En general, el centre és molt acollidor i el tracte és súper amable. El recomano al 100%.

Lourdes Lopez Uceda
Slide 1

Vaig anar pel podòleg Pol German i em va ajudar amb el meu problema d’ungla encarnada. Molt professional i atent. Centre molt acollidor i atenció magnífica.

Andrea Vidal Rodriguez
Slide 1

Avui he fet visita amb el podòleg Pol German. Feia temps que buscava un lloc de confiança on em sentis comode i m’ha semblat el lloc ideal. Molt familiar, agradable i sobre tot molt professional.

Rut Figueras Espinosa
Slide 1

Avui m’ha visitat el Podòleg. En Pol és súper professional, feia temps que tenia un problema al dit del peu i avui m’ha fet el diagnòstic i la solució. Mil gràcies.

Yolanda Garcia Mendoza
previous arrow
next arrow

Responem les vostres preguntes freqüents

Es recomana buscar atenció podològica davant de qualsevol molèstia persistent als peus, ungles encarnades, callositats, problemes de la pell, dolors en caminar o qualsevol alteració a l'estructura del peu.

L'estudi biomecànic avalua la marxa, trepitjada i estructura del peu per detectar problemes posturals o de marxa. Es recomana quan hi ha dolors crònics, lesions recurrents o per millorar el rendiment esportiu.

Sí, amb base a l'estudi biomecànic, s'elaboren plantilles ortopèdiques personalitzades per corregir alteracions biomecàniques i proporcionar suport i alleugeriment en diferents patologies del peu.

La cura preventiva dels peus és crucial per evitar lesions, millorar la salut del peu i prevenir complicacions en pacients diabètics o altres afeccions cròniques. A més, promou una millor qualitat de vida en general.

Skip to content