Benvingut a la secció especialitzada en Nutrició i coaching nutricional

On ens apassiona guiar-te cap a una vida més saludable mitjançant una alimentació equilibrada i conscient.

El nostre equip de nutricionistes altament qualificats està compromès amb el teu benestar, oferint serveis personalitzats per ajudar-te a assolir els teus objectius de salut i transformar la teva relació amb el menjar. Agenda la teva visita.

Els nostres serveis

Avaluació Nutricional Integral

Comencem cada programa amb una avaluació completa dels teus hàbits alimentaris, el teu estil de vida i els teus objectius de salut. Aquesta informació ens permet dissenyar un pla nutricional adaptat a les necessitats específiques.

Assessorament per a la Pèrdua o Augment de Pes

Si busques perdre o augmentar de pes de manera saludable i sostenible, els nostres nutricionistes et proporcionaran un pla personalitzat que combini una alimentació equilibrada amb estratègies pràctiques per assolir i mantenir el teu pes ideal.

Plans Nutricionals Específics

Ja sigui que tinguis necessitats dietètiques específiques, com ara dietes vegetarianes, veganes, sense gluten o qualsevol altra, creem plans nutricionals que s’ajustin a les teves preferències i requisits, garantint una alimentació completa i deliciosa.

Maneig de Condicions de Salut

Enfoquem la nostra atenció a ajudar a gestionar condicions de salut específiques a través de la nutrició. Des de diabetis fins a malalties cardiovasculars, creem estratègies alimentàries que complementin el teu tractament mèdic i millorin la teva qualitat de vida.

Nutrició Esportiva

Si ets un atleta o simplement busques millorar el teu rendiment físic, els nostres nutricionistes esportius dissenyaran plans específics per maximitzar la teva energia, recuperació i resistència, optimitzant així els teus resultats.

Educació Nutricional i gestió de la gana emocional

Creiem a empoderar-te amb el coneixement. Proporcionem informació educativa sobre la nutrició, hàbits alimentaris saludables i la interpretació d’etiquetes nutricionals perquè puguis prendre decisions informades sobre la teva dieta diària.

Seguiment Personalitzat

Al llarg del teu viatge, el nostre equip et proporcionarà un seguiment constant i ajustarà el teu pla nutricional segons calgui. Ens comprometem a ser el teu soci al camí cap a una vida més saludable.

Agendar Cita

Clàudia Presas

Què diuen els nostres pacients

Les veus dels nostres pacients parlen per nosaltres.

Slide 1

Feia temps que volia anar a un nutricionista i la Claudia és just el tipus de professional que buscava. Hem pogut abarcar tot tipus de temes diferents, tant els de més coneixement bàsic com els més emocionals. Estic segura que el procés serà molt positiu!

Aina Ros
Slide 1

Haver format part d’aquestes sessions ha estat un aprenentatge i una mirada cap a l’interior, descobrint totes les meves possibilitats per aconseguir els meus objectius. Sobretot, he après a sentir el meu cos. Els objectius que he dissenyat al llarg d’aquestes sessions crec que han estat una lliçó apresa per tota la vida. Interioritzar-ho teòricament és molt fàcil, però la part pràctica no ho és, i considero que a través de la Clàudia ho he aconseguit.

Carme
Slide 1

Em porto molt de les sessions. He vist la importància de l’escolta per a mi, és súper sanejador, prové d’un lloc que alimenta, sense judici, m’encanta. Aquest espai és súper revolucionari. La veritat és que he posat molta més consciència en el meu món alimentari i ara em sento molt més empoderada. Perquè he prioritzat l’espai i he treballat amb tu des de l’amor, tan senzill com això.

Estefi
Slide 1

Estic molt contenta i entusiasmada. Mai havia tingut un procés de coaching que em portés a passar a l’acció en tan poc temps. És un regal molt, molt valuós. M’encanta la seva estructura, la seva presència de coach i aquesta manera amigable de dur-me a l’acció. Per exemple, el primer trobada va ser una simfonia, per a mi va ser increïble, i em va ajudar perquè de cop vaig anar a les prioritats. És que surt amb preguntes que em obre tot un espectre i jo: uau! I a més, els recursos entre sessions són molt a la carta, són genials, m’encantà. Està superbé.

Ana
Slide 1

Per a mi ha estat un procés altament enriquidor, de molt aprenentatge, descobriment i recerca de la veritat. He anat incorporant fàcilment la meva rutina alimentària i nous hàbits saludables gràcies a l’acompanyament a les sessions. No només és el coneixement de Clàudia en aspectes nutricionals, sinó la suma de moltes coses, per exemple, les dinàmiques, l’escolta activa i la síntesi que han fet que jo em hagi sentit molt, molt còmode durant totes les sessions. Ara el saludable ha cobrat sentit.

Juan Pablo
Slide 1

Vaig començar el meu procés de transició a una dieta vegetariana fa 3 anys de forma autodidacta, llegint tant com podia, però em quedaven alguns dubtes sobre si ho estava fent del tot bé. Fer les sessions amb la Clàudia va ser molt potent per donar-me seguretat en el meu procés i alhora, empoderador. Jo buscava optimitzar la meva alimentació i reduir al màxim la inflamació mitjançant els meus hàbits externs. Amb l’ajuda de la Clàudia vaig aconseguir optimitzar-ho i posar-ho en pràctica. No obstant això, com que es tracta d’un procés de nutrició integral, amb el mètode de coaching em vaig adonar que estava intentant millorar aspectes que ja estaven molt treballats i que el que necessito treballar més profundament és la meva gestió de l’ansietat, i això em va portar finalment a donar el pas d’iniciar teràpia. Així que va ser realment un procés transformador. Moltes gràcies, Clàudia, per la teva dolçor i expertesa.

Sara
Slide 1

M’ha servit per conèixer-me i ser conscient del que realment sé i del que puc fer. És a dir, m’he adonat de les meves limitacions i les meves forces. Ara sóc més conscient d’això i sé que puc avançar en aquesta direcció. Evidentment, també ha fet possible millorar aquesta àrea de la meva vida i ha ajudat a mantenir la meva forma física i el meu equilibri emocional. Al final, estic segur que gastaré menys en medicaments i remeis. És una inversió a llarg termini. El que més m’ha aportat el procés és claredat. M’ha ajudat a posar-me en el meu lloc, ser més conscient i tenir una base per recolzar-me. He afiançat el que ja havia aconseguit, he solidificat les bases. Com més autoconeixement tinguis, millor!

Ramon
previous arrow
next arrow

Responem les vostres preguntes freqüents

El Coaching Nutricional és ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva relació amb el menjar, establir hàbits alimentaris saludables o abordar desafiaments específics relacionats amb la dieta i la nutrició.

L'enfocament del coaching nutricional va més enllà d'una dieta convencional. Se centra a comprendre els teus comportaments alimentaris, identificar àrees de millora i treballar en canvis sostenibles al teu estil de vida.

La quantitat de sessions pot variar segons els objectius individuals i la complexitat dels reptes nutricionals. En general, es recomana un programa continu per aconseguir resultats duradors.

A més de les sessions regulars, proporcionem materials educatius, seguiment continu i recomanacions personalitzades per mantenir el teu progrés i motivació entre sessions.

Skip to content