Bienvenido a la sección especializada en Sexologia i Teràpia de Parella

On ens dediquem a promoure relacions saludables i benestar emocional a través d’intervencions especialitzades.

El nostre equip de terapeutes està compromès a oferir un espai segur i confidencial per abordar les complexitats de les relacions i la sexualitat. Agenda tu visita.

Nuestros servicios

Teràpia de Parella

Abordem els desafiaments que enfronten les parelles, ja siguin conflictes de comunicació, diferències en objectius o crisis emocionals. Els nostres terapeutes ofereixen eines efectives per millorar la comprensió mútua, enfortir la connexió emocional i construir bases sòlides per a una relació duradora.

Teràpia sexual

Entenem la importància d’una salut sexual positiva. Els nostres terapeutes especialitzats en sexologia treballen de manera col·laborativa amb tu i la teva parella per abordar preocupacions relacionades amb la intimitat, les disfuncions sexuals, les diferències en el desig i altres àrees que afecten la salut sexual.

Assessorament Pre-matrimonial

Per a aquells que estan considerant fer el següent pas en la seva relació, oferim assessorament pre-matrimonial. Explorem temes fonamentals, com ara expectatives, valors i habilitats de comunicació, per establir les bases d’un matrimoni sòlid i satisfactori.

Gestió de l’Estrès i Crisis Relacionals

Ajudem les parelles a superar crisis i moments difícils. Ja sigui la pèrdua de confiança, la infidelitat o esdeveniments estressants, els nostres terapeutes proporcionen un suport comprensiu i estratègies per superar obstacles junts.

Educació Sexual

Oferim educació integral sobre sexualitat, abordant mites, tabús i proporcionant informació necessària per empoderar-te i enfortir la comunicació a la parella.

Teràpia de Gènere i Orientació Sexual

Els nostres terapeutes són inclusius i respectuosos de la diversitat. Oferim un espai segur per discutir i explorar temes relacionats amb la identitat de gènere i orientació sexual, donant suport sense judicis.

Desenvolupament d’habilitats de comunicació

La comunicació efectiva és essencial en qualsevol relació. Treballem en el desenvolupament d’habilitats de comunicació perquè pugueu expressar les vostres necessitats, desitjos i preocupacions de manera oberta i constructiva.

Agendar Cita

¿Vienes por Mutua? Haz tu reserva por WhatsApp.

Laura Tarazona

¿Qué dicen nuestros pacientes?

Las voces de nuestros pacientes hablan por nosotros.

Diapositiva 1

La Laura és una professional increïble, des de que vaig començar a anar amb ella m’hi vaig sentir còmode. És molt propera i extremadament tendre, i tenir sessió amb ella és el meu espai d’autocura preferit de la setmana. Tanmateix, fa una intervenció més enllà de la sessió, ja que d’acord amb el que s’ha treballat conjuntament, prepara la pròxima sessió dedicant un espai de reflexió individual i professional que després facilita la connexió entre conceptes treballats i teories psicològiques. Alhora, incorpora la perspectiva de gènere, la qual cosa valoro molt positivament, ja que en poques ocasions trobes a professionals que apliquin altres àmbits com la sociologia (acompanyant en la comprensió estructural de la problemàtica) dins la intervenció psicològica. En definitiva, considero que com a professional la Laura és un 10, però, tanmateix, la seva personalitat no deixa d’elevar la seva professionalitat.

Claudia
Diapositiva 1

Vaig començar el procés terapèutic amb la Laura, i la veritat és que les sessions que hem fet m’han servit molt, a nivell d’autoconeixement, autoestima, és una professional molt propera, que t’ajuda a entendre els teus processos i t’acompanya d’una manera molt assertiva i conscient, la recomano 100% per qualsevol persona!

Abril Fabà
Diapositiva 1

Laura, la meva psicòloga, em va conquerir en la primera sessió. Va tenir el do de transmetre’m tot el que necessitava en aquell moment, perquè conectara amb ella. Tot això a través de la pantalla. Vaig acabar la sessió volent abraçar-la. Després de diverses sessions, la Laura s’ha convertit per a mi en una persona especial. Una persona plena de llum, que em transmet molta pau, tranquil·litat i equilibri. D’aquesta manera, em sento més segura de mi mateixa i amb un major benestar. Sento la Laura com una amiga, a qui porto al meu cor. I, m’encantaria, poder tenir-la a prop per conversar llargament amb un te a la mà.

Virginia Toral Sierra
Diapositiva 1

Encantada amb el tracte de la Laura (Psicòloga). Des del primer moment em vaig sentir súper còmoda, amb un tracte molt proper, i sento que milloro molt amb la seva ajuda.

Susana Blázquez
flecha anterior
siguiente flecha

Respondemos a sus preguntas frecuentes

Aquest servei és útil per a qualsevol persona que busqui millorar la seva vida sexual, resoldre conflictes en la relació, enfortir la connexió emocional amb la parella o abordar preocupacions específiques relacionades amb la sexualitat.

Les sessions solen tenir una durada de 60 minuts i la freqüència s'estableix segons les necessitats individuals de la parella, encara que sol ser setmanal o quinzenal.

Es manté la confidencialitat absoluta en totes les sessions, respectant la privadesa i seguretat dels participants, llevat que hi hagi risc per a un mateix o per a altres, cas en què se segueixen protocols professionals.

Es recomana buscar ajuda professional quan sorgeixen dificultats sexuals persistents, conflictes en la relació, manca de comunicació o qualsevol situació que afecti la qualitat de la relació de parella.

Ir al contenido