Clàudia Presas

Nutricionista i coach especialitzada en millorar els hàbits alimentaris sense comptar calories

La Clàudia Presas és una nutricionista, coach i formadora apassionada per guiar transformacions conscients en els hàbits alimentaris.

Entre els seus assoliments, destaca la seva formació en Certificació Internacional d’Alimentació i Nutrició Vegetariana aplicada en el Cicle Vital, obtinguda a l’Institut Universitari Vive Sano, Brasil. A més, ha obtingut una Especialització en Coaching de la Universitat Europea del Atlàntic i ha estat certificada com a Formadora de Formadors per Grup Femxa. També ha completat cicles en Programació Neurolingüística i Reiki Usui Japonès per la Fundació Europea de Medicines Alternatives, així com un Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge al Borja Vilaseca Institute, Barcelona.

A més, la Clàudia ha estat Directora d’activitats d’educació mitjançant oci infantil i juvenil amb Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. També ha obtingut una Beca Erasmus en Nutrició i Dietètica de la Universitat Major, Santiago de Xile, i s’ha graduat en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Lleida.

Els valors que regeixen la seva vida i pràctica professional inclouen la Integritat, reflectida en el seu respecte, veritat, escolta i prioritització de la salut. Valora el Creciment, veient en ell l’aprenentatge, la recerca, la sostenibilitat i la creativitat. El seu enfocament d’Acompanyament es basa en la comunitat, la confiança, el compartir i la inspiració. I per últim, però no menys important, busca la Consciència en la connexió, presència, naturalesa i espiritualitat.

Què diuen els pacients de la Clàudia

Haver format part d’aquestes sessions ha estat un aprenentatge i mirar cap a dins i descobrir totes les meves possibilitats que tinc de poder aconseguir els meus objectius. Sobretot he après a sentir el meu cos. Els objectius que he dissenyat durant aquestes sessions, crec que han estat una lliçó apresa de per vida. Interioritzar teòricament és molt fàcil, però la part pràctica no, i considero a través de Clàudia ho he fet.

M’emporto molt de les sessions. He vist com n’és d’important l’escolta per a mi, és supersanador, és des d’un lloc que nodreix, sense judici, em flipa. Aquest espai és superrevolucionari. La veritat és que he posat molta més consciència al meu món alimentari i em sento molt més empoderada ara. Perquè he prioritzat l’espai i he treballat amb tu des de l’amor així de simple.

Per mi ha estat un procés altament enriquidor, de molt aprenentatge, descobriment i recerca de la veritat. He anat incorporat fàcilment la meva rutina alimentària i nous hàbits saludables gràcies a l’acompanyament a la sessió. No només és el coneixement de la Clàudia en aspectes nutricionals, sinó la sumatòria de moltes coses, per exemple, les dinàmiques, l’escolta activa i la síntesi que han fet que jo m’hagi sentit molt còmode durant totes les sessions. Ara el que és saludable ha cobrat sentit.

Skip to content