Benvingut a la secció especialitzada en Fisioteràpia

On ens dediquem a recuperar i millorar el teu benestar físic.

El nostre equip de fisioterapeutes altament qualificats està compromès a proporcionar tractaments personalitzats i enfocats a alleujar el dolor, restaurar la mobilitat i promoure una vida activa i saludable. Agenda la teva visita.

Els nostres serveis

Avaluació Personalitzada

Cada sessió comença amb una avaluació exhaustiva de la teva condició física i els teus objectius de tractament. Entenem que cada persona és única, per això dissenyem plans de fisioteràpia adaptats a les teves necessitats individuals.

Rehabilitació Postoperatòria

Brindem suport crucial en la recuperació després de cirurgies ortopèdiques o procediments mèdics. Els nostres fisioterapeutes treballen amb estreta col·laboració amb tu per restaurar la força, la flexibilitat i la funció, accelerant el teu procés de recuperació.

Tractament del Dolor Musculoesquelètic

Abordem una varietat de malalties, des de lesions esportives fins a dolors crònics. Utilitzem tècniques avançades de fisioteràpia per alleujar el dolor, reduir la inflamació i millorar la funció muscular i articular.

Rehabilitació Neurològica

Per a aquells que han experimentat lesions neurològiques, com ACV o lesions medul·lars, oferim programes de rehabilitació neurològica dissenyats per millorar la mobilitat, la coordinació i la independència funcional.

Fisioteràpia Esportiva

Treballem amb atletes de tots els nivells per prevenir lesions, millorar el rendiment i accelerar la recuperació després de lesions esportives. Els nostres fisioterapeutes comprenen les demandes úniques de cada esport i adapten els tractaments en conseqüència.

Reeducació Postural

Abordem problemes posturals que poden contribuir a dolors crònics i tensions. Els nostres fisioterapeutes treballen per corregir desequilibris musculars i millorar l’alineació, promovent una postura saludable i prevenint lesions futures.

Fisioteràpia Pediàtrica

Per a nens amb condicions neuromusculars, ortopèdiques o desenvolupament motor atípic, oferim fisioteràpia pediàtrica especialitzada. El nostre enfocament és lúdic i centrat en el nen per fer que el procés sigui efectiu i agradable.

Massoteràpia i Teràpia Manual

Incorporem tècniques de massatge terapèutic i teràpia manual per alleujar tensions musculars, millorar la circulació i facilitar la recuperació de lesions.

Agendar Cita

Vens per Mútua? Fes la teva reserva per WhatsApp.

Juan Antonio Bejarano Sánchez

Què diuen els nostres pacients

Les veus dels nostres pacients parlen per nosaltres.

Slide 1

Fa uns mesos que vaig amb la Judith i la veritat és que he tornat a confiar en la teràpia. Havia tingut molts psicòlegs altres anys i no havia encaixat… El que més m’agrada de la teràpia amb la Judith és que fem exercicis (dibuixar, esquemes, explicacions…) en tots els temes que em resulten difícils i m’ajuda a veure-ho tot més clar :). És un cel de persona, molt entregada i super amable ❤️‍. Segueixo progressant a poc a poc a les sessions 🙂

Anna Sánchez Prieto
Slide 1

La Laura, la meva psicòloga, em va conquistar a la primera sessió. Va tenir el do de transmetre’m tot el que necessitava en aquell moment, perquè em fes connectar. Tot això a través de la pantalla. Vaig acabar la sessió volent abraçar-la. Després de diverses sessions, la Laura s’ha convertit per a mi és una persona plena de llum, que em transmet molta pau, tranquil·litat i equilibri. D’aquesta manera, em sento més segura i amb més benestar. Sento la Laura com una amiga i m’encantaria poder tenir-la a prop.

Virginia toral sierra
Slide 1

Feia temps que volia anar a un nutricionista i la Claudia és just el tipus de professional que buscava. Hem pogut abarcar tot tipus de temes diferents, tant els de més coneixement bàsic com els més emocionals. Estic segura que el procés serà molt positiu!

Aina Ros
Slide 1

He anat de visita amb el podòleg Pol Germán un gran professional que m’està ajudant amb els seus consells i tractaments de problemes derivats de l’artrosi als genolls. En general, el centre molt acollidor i un tracte súper amable. Ho recomano al 100%

Lourdes Lopez Uceda
previous arrow
next arrow

Responem les vostres preguntes freqüents

La Fisioteràpia és beneficiosa per a persones amb lesions, dolor crònic, afeccions musculars, postoperatoris, problemes de mobilitat, esportistes en recuperació i aquells que busquen millorar-ne la qualitat de vida.

La durada i freqüència de les sessions varien segons la condició i les necessitats individuals. En general, una sessió dura entre 45 i 60 minuts, i la freqüència es determina en col·laboració amb el fisioterapeuta.

Els nostres fisioterapeutes fan servir una varietat de tècniques, que inclouen teràpia manual, exercicis terapèutics, electroteràpia i consells per a l'autocura, adaptant-se a cada cas específic.

En molts casos, no cal remissió mèdica per iniciar el tractament de Fisioteràpia. Tot i això, en situacions específiques, pot ser recomanable o necessari comptar amb una remissió mèdica prèvia.

Skip to content