Judith Reina

Psicòloga General Sanitària formada en psicoteràpia cognitiu-conductual i intervencions psicològiques amb Realitat Virtual

Judith Reina és una psicòloga compromesa amb el benestar mental al Centre de Salut Eutimia. El seu ampli i profund coneixement en diverses àrees de la psicologia us ha permès especialitzar-se en una varietat de patologies tant en nens i adolescents com en adults.

A l’àmbit infanto-juvenil, el seu enfocament se centra en trastorns com el TDAH (Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat), TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) i problemes conductuals que afecten el desenvolupament i la qualitat de vida dels joves. A més, la seva experiència en la comprensió dels estils parentals i l’impacte en el creixement emocional dels nens ha estat fonamental a la feina.

Amb els adults, la seva pràctica s’especialitza en el tractament de condicions com ara la depressió, l’ansietat, els problemes d’autoestima i els trastorns de la conducta alimentària (TCA). El seu enfocament compassiu i personalitzat brinda suport a aquells que lidien amb trastorns de personalitat, oferint estratègies efectives per abordar aquestes complexes dificultats.

Judith es distingeix pel seu enfocament integral i la seva dedicació a cada pacient. El seu objectiu és proporcionar un entorn segur i de confiança, on es promogui el creixement personal i s’assoleixi un benestar emocional més gran.

Què diuen els pacients de la Judith

El nostre fill fa un any que visita la Judith i el tracte és excel·lent des del primer moment. En tot moment ha estat pendent de cercar mil i un recursos per a ell, fins i tot personalitzats segons els seus interessos. El nen entra feliç i mai no se’n vol anar. Veiem com el nostre fill avança cada dia en les seves dificultats gràcies a les sessions i els recursos que ens dóna per treballar a casa amb ell.

ANA

Judith és molt professional i es pren tots els problemes de manera seriosa i respectuosa. M’ha ajudat moltíssim al llarg de l’any que hi he estat fent teràpia. S’adapta a les necessitats de tothom i es preocupa dins i fora de la sessió. Tant en línia com presencialment, s’assegura que et sentis còmode i expliquis les diferents qüestions a tractar al teu ritme.

JANA AYALA

Vaig provar diferents psicòlegs abans de la Judith però cap em va arribar a convèncer. Vaig anar a la meva primera visita amb la Judith i de seguida vaig saber que volia seguir amb ella. És molt propera i transmet moltíssima confiança. No he sentit mai por o vergonya d’explicar res perquè em sento molt escoltada, sé que la Judith sempre intenta entendre’m i en cas de no estar d’acord amb una cosa que jo he fet o dit m’ajuda a buscar millors maneres d’actuar.

SRC

Skip to content