Laura Tarazona

Psicòloga especialitzada en teràpia de parella i sexologia

Laura Tarazona és una psicòloga graduada en Psicologia Clínica a la infància i adolescència per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Posteriorment, es va especialitzar en teràpia de parella i sexologia a la Universitat de Barcelona (UB), complementant la seva formació amb una especialització en Psicologia Clínica (MUPGS) a la Universitat Alfons X (UAX).

A més de la seva formació acadèmica, la Laura va ampliar el coneixement en teràpia sistèmica aplicada a parelles i famílies a través d’un programa ofert per l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau. També es va especialitzar en àrees com l’acompanyament al servei de psicooncologia de l’Hospital de Terrassa, intervenció en abús sexual infantil i psicoanàlisi aplicada al desenvolupament personal.

Durant la seva trajectòria, ha guiat individus i parelles en l’exploració i la regulació d’emocions, l’enfortiment de l’autoestima, el foment d’una comunicació més saludable i l’ús d’eines per a la resolució constructiva de conflictes. El seu enfocament ha estat orientat a desenvolupar una sexualitat conscient i construir relacions més saludables amb ells mateixos i amb els altres.

Laura concep el procés terapèutic com a viatge a través de les diferents etapes del desenvolupament, on el treball conjunt permet comprendre el context i l’origen de les experiències viscudes.

Skip to content