Pol German

Podòleg especialitzat en cirurgia de peu i turmell

Va completar el seu grau en Podologia a la Universitat de Barcelona (UB) de l’Hospital de Bellvitge, destacant per la seva excel·lència acadèmica. La seva passió per aprofundir en aquest àmbit el va portar a continuar la seva formació amb postgraus especialitzats en cirurgia i biomecànica podològica. A més, va obtenir un màster en podologia clínica avançada, consolidant així el seu coneixement i la seva experiència en el camp de la podologia.

La seva dedicació principal recau en l’estudi i el tractament de les patologies del peu. Amb una visió centrada en l’atenció integral del pacient, Pol ofereix un suport complet per a la salut podològica. La seva pràctica es fonamenta en una combinació d’experiència clínica, coneixements tècnics avançats i un profund compromís amb el benestar dels seus pacients.

La seva experiència pràctica, juntament amb el seu interès continu per l’aprenentatge i l’actualització constant en les últimes tecnologies i tècniques podològiques, el converteixen en un referent en el camp de la podologia clínica. La seva missió és proporcionar una atenció personalitzada i de qualitat, assegurant el benestar i la salut dels seus pacients a través d’una atenció integral i especialitzada en les seves necessitats podològiques.

Què diuen els pacients del Pol

Em va operar d’ungles incarnates i no he tornat a sentir dolor. Molt atent amb els pacients i professional.

ANDREA

És un molt bon professional, es pren temps per explicar el que tens i el tractament, bon seguiment i tracte proper.

LAURA

El millor de Pol és el tracte i la claredat explicant el problema.

MARÍA ROSA S.

Skip to content