Roger Ribas

Fisioterapeuta expert en patologies d’espatlla i neurologia.

Roger és un fisioterapeuta apassionat pel seu treball i profundament compromès amb la salut i el benestar dels seus pacients. Amb una formació completa a l’Universitat EUSES, ha adquirit els coneixements i habilitats necessàries per oferir una atenció de qualitat. Després de completar la seva formació, es va especialitzar en el tractament de les patologies de l’espatlla, desenvolupant tècniques avançades per abordar lesions específiques en aquesta àrea.

La seva experiència a l’Institut Guttmann li va despertar un interès particular per la neurologia i la seva relació amb la fisioteràpia. Com a resultat, Roger entén l’importància d’abordar les condicions neurològiques des d’una perspectiva holística, tenint en compte tant els aspectes físics com emocionals de la recuperació. Aquest enfocament integral es reflecteix en el seu treball diari, on busca proporcionar un tractament personalitzat i centrar-se en les necessitats individuals de cada pacient.

Mitjançant una combinació de tècniques i teràpies innovadores, recolzades per l’evidència científica més recent, Roger assegura resultats òptims i duradors. El seu principal objectiu és ajudar els seus pacients a recuperar la mobilitat, alleujar el dolor i millorar la seva qualitat de vida. Amb una atenció centrada en l’excel·lència i el benestar dels seus pacients, Roger està aquí per oferir suport i acompanyar-los en el seu camí cap a una salut plena i una vida activa.

Ves al contingut